Artikel in de Vierklank. Bilthovense sterren op het doek. | Dioni ten Busschen
23009
post-template-default,single,single-post,postid-23009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Artikel in de Vierklank. Bilthovense sterren op het doek.

10 cursisten konden zich opgeven voor Bilthovense sterren op het doek. De opbrengt ging naar een lokale zanger die in Corona tijd om niet had op getreden voor verzorgingshuizen en zijn eigen inkomsten zag dalen. De bekendste Bilthovense ster is natuur de burgemeester en super fijn dat Sjoerd Potters, met ambtsketting zelf, wilde poseren. de resultaten waren erg mooi na een dag hard door schilderen. Fijn dat Kunst in de Kelder hiervoor zijn ruimte beschikbaar stelde. Ike Bekking interviewde de burgemeester wat ook heel interessant was.

 

   

 

 

No Comments

Post a Comment