Expositie 'Tromp-L'oeil' van cursisten Studio Dioni | Dioni ten Busschen
22995
post-template-default,single,single-post,postid-22995,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Expositie ‘Tromp-L’oeil’ van cursisten Studio Dioni

Expositie ‘Tromp l’oeil’ van cursisten van Studio Dioni in galerie Kunst in de kelder in Bilthoven. De opdracht was een Tromp lóeil te maken. Een tromp l’oeil is vrij vertaalt het bedriegen van het oog. De kunstenaars zetten de kijker op een verkeerd been. Je denkt vaak dat je het echt kunt pakken of ergens doorheen kunt kijken. Bijvoorbeeld een schilderij waar een lijst omheen geschilderd is waar bijvoorbeeld weer een vlieg op zit die je eraf zou willen halen. De resultaten waren heel divers en vaak erg grappig.

No Comments

Post a Comment